18 Mart Şehitler Günü ve 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Progmamı Düzenledi.

Şan, Şeref, Tarih, "Bizim Çanakkale" temasıyla bu sene 109. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi ile İstiklal Marşının Kabulü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Dürdane Kiriş ve Tuğçe Handan Duman’a; bizlere duygusal anlar yaşatan ve güzel bir seyir sunan sevgili öğrencilerimize; konuşmaları için Tarih Öğretmenimiz Bilal Takcı’ya teşekkür ediyoruz.

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

22.03.2024 152