9. Sınıf Türk dili ve edebiyatı ve Matematik  Sınavı Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı.

9. Sınıf Türk dili ve edebiyatı ve Matematik Sınavı Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'nde ortaokul ve liselerde "ülke genelinde", "il ve ilçe genelinde" ve "okul genelinde" olmak üzere 3 farklı ortak yazılı sınav yapılabileceği açıklanmıştı.

Yönetmelik yayımlandıktan sonra ilk kez uygulanan "ülke geneli ortak yazılı sınavlar" sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

27.12.2023 457

9. SINIF SINAV KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI

9. Sınıf Türk dili ve edebiyatı (Sabah Oturumu) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.

9. Sınıf Matematik - Anadolu Lisesi (Sabah Oturumu) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.