ŞEHİT ÖZEL HAREKAT POLİS MEMURU MUHAMMED DEMİR

17.12.2020 833

İbrahim ve Dilber DEMİR'in 6 çocuğundan biri olan Şehit Özel Harekat Polis Memuru Muhammed DEMİR 08.12.1989'da Sivas Merkezde dünyaya geldi.İlk ve Ortaokulu Sivas Atatürk İlkokulu'nda, lise öğrenimini ise Sivas Lisesi'nde tamamlamıştır. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Eskişehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. 2015 yılında Manisa2da askerlik görevini tamamladıktan sonra çok istediği polis memurluğu sınavına hazırlanmış ve 2016 yılında Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu'nu kazanmıştır. Burada aldığı 6 aylık zorlu Özel Harekat Polis Memurluğu eğitiminden sonra başarıyla mezun olan Şehit Özel Harekat Polis Memuru Muhammed DEMİR, ilk görev yeri olan Hatay Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Burada 1,5 yıllık görevini icra ettikten sonra Siirt Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne tayni çıkmış ve orada görevine devam ederken 15.07.2020'de Siirt ili Pervari ilçesi Sarı Yaprak Köyü kırsal alanında hain BTÖ mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olmuştur. Şehit Özel Harekat Polis Memuru Muhammed DEMİR evli ve 1 çocuk babasıydı. Şehidimizin kabri Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı Polis Şehitliğindedir.

17-12-202017-12-202017-12-2020